کلید اتوماتیک مکانیکی پمپ آب، یکی از ساده ترین و ارزان ترین راه های کنترل پمپ می باشد. از آن جهت راه اندازی و توقف اتوماتیک پمپ های آب استفاده می شود. اساس کارکرد این کلید ها، فشار داخل سیستم لوله کشی است. هنگامی که شیر برداشت آب را باز می کنیم به سرعت فشار داخل سیستم لوله کشی کاهش می یابد که جهت جبران این افت فشار، پمپ باید روشن شود. همچنین هنگامی که تمامی شیر های برداشت را می بندیم، فشار آب داخل سیستم لوله کشی توسط پمپ افزایش می یابد و جهت جلوگیری از آسیب به پمپ، شیرآلات و شبکه لوله کشی، پمپ باید خاموش شود. وظیفه روشن و خاموش کردن پمپ های آب خانگی بر عهده pressure switch یا همان کلید اتوماتیک می باشد.

شرکتهای مطرح تولیدکننده قطعات الکترونیک، عموما بر روی قطعات تولیدی شان، لوگو یا تصویر انحصاری شرکت را چاپ میکنند تا مصرف کنندگان، برای دریافت اطلاعات فنی یا پشتیبانی به آن شرکت مراجعه کنند.
برای جلوگیری از صدمه دیدن ژنراتورهای باارزش و گران قیمت نیروگاهی از رله های حفاظتی زیادی استفاده می شود. هر کدام از این رله ها وظیفه حفاظت از یک یا چند بخش ژنراتور را به عهده دارند. در گذشته بعلت محدودیت تکنولوژی، عموم رله های حفاظتی بصورت کارتهای الکترونیکی ساخته شده و با هم تطبیق پیدا کرده و نصب می شدند. اما امروزه به لطف گسترش روز افزون پردازنده های میکروپروسسوری و برنامه نویسی، اندازه رله ها فوق العاده کوچک شده و در بعضی موارد چندین خصوصیت حفاظتی در یک رله جمع شده است. در این موارد به آنها عموما multifunction نیز گفته می شود.
پایه کنترل سرعت موتور dc از تبدیل برق AC به DC با خلوص مختلف می باشد. برای انتخاب روش کنترل مناسب، باید معیارهایی که برای عملکرد دستگاه مهم هستند، شناسایی شود. ما در اینجا مدارهای مختلف کنترل سرعت موتورهای DC که تفاوت در کیفیت ولتاژ DC و در نتیجه بر عملکرد موتور DC تاثیر مستقیم دارد، را مورد بررسی قرار می دهیم. علاوه بر این ما خروجی DC فیلتر شده و فیلتر نشده مدارهای الکتریکی ارایه شده را ارزیابی می کنیم.
سنسورهای مجاورتی یا proximity sensor کلیدهای هستند که با نزدیک شدن قطعه یا شی (بدون تماس با آن) وجود آن را حس کرده و سیگنالی را ارسال می کنند. این سیگنال عموما برای تحریک یک رله کوچک یا به ورودی یک PLC اعمال می شود.